Bojana Gregorić Vejzović: Evo kako suprug Enes komentariše njene outfite

Piše: I. H.

Hrvatska glumica Bojana Gregorić Vejzović poznata je po svom vrsnom ukusu kad je moda u pitanju, a ovaj put je na društvenim mrežama otkrila s kakvim modnim odabirima se njen suprug Enes ne slaže.

Poznata je kao neko ko se ne boji modnih eksperimenata, ali ne bježi ni od provjerene klasike, u svakom slučaju, njeni outfiti nas vrlo često oduševe. Na Instagramu se ne libi pokazati i svoja opuštena izdanja, ali i ona kada je ‘tip top’ sređena. Ipak, sa svojim je pratiteljima podijelila šta njezin suprug misli o nekim komadima koje posjeduje u ormaru.

U jednom klasičnom selfiju u ogledalu Bojana je pokazala svoj stajling, i iako će ga mnogi ocijeniti kao odličan, njezin je suprug Enes outfitu pronašao jednu manu!

 

Bijelu je traper suknju kombinovala s oversized košuljom s bijelim i smeđim prugicama koju je ugurala u suknju. Kombinaciji je dodala i smeđi kožni kaiš, narančastu torbicu, puno nakita i naočale, ali Enes joj je „zamjerio“ izbor obuće.

Iako su ove sezone ove natikače oborile s nogu sve trendsetterice, Vejzoviću Birkenstockice nisu omiljena obuća. Ove „ružne“ natikače nekad su bile smatrane nepoželjnima, no danas je to jedan od najpopularnijih i najčešćih odabira obuće. Osim što je izuzetno udoban, „Arizona“ model pokorio je ulice, a nije mu odoljela ni Bojana.

„Kaže Enes Vejzović: A ok cool su, ali zapravo nema mi gore od Ugg i birkinsica na ženi… U čemu vi trčite po gradu?“, napisala je Bojana uz selfie otkrivši da je Enes ipak „odobrio“ njezine zlatne Birkenstockice.

Pročitajte još