Shakira sa sinovima na dodjeli nagrada: Milan i Sasha pružili mami podršku

Piše: L. K. P.

Iako Shakira i Gerard Pique u zadnje vrijeme vrlo često pune medijski prostor svojim prepucavanjima, složni su u odluci da će svoje sinove čuvati od pretjeranog medijskog izlaganja. Dječaci su vrlo rijetko u medijima, a pojavljuju se isključivo na događanjima koja su bitna njihovim roditeljima ili zanimljiva iz dječje perspektive.

Desetogodišnji Milan i osmogodišnji Sasha bili su majčina pratnja na dodjeli ‘MTV Video Music Awards’ u Prudential Centru u New Jerseyju, a porodični izlazak godio je porodici koja se smiješila za kamere. Dirljiv prizor pjevačice koja je ovu važnu priliku podijelila sa svojom djecom nedvojbeno je bio jedan od vrhunaca večeri.

Noć je bila posebno značajna za Shakiru, a činjenica da su ju sinovi vidjeli kako preuzima vrijednu nagradu sigurno je cijeloj stvari dala i dodatnu težinu. Tokom večeri dodijeljena joj je nagrada Video Vanguard, što je bila prekretnica jer je postala prva južnoamerička umjetnica kojoj je pripala ova prestižna čast.

Te se večeri Shakira prvi put vratila na binu MTV-a nakon dvadeset godina, a za tu je svečanost odjenula elegantnu haljinu prekrivenu šljokicama luksuznog brenda Versace. Posebno je dojmljivo što su Milan i Sasha također bili odjeveni u cool trenirke s prepoznatljivim Versace detaljima.

Pročitajte još