Marija Šerifović iznenadila majku za rođendan: Htjela se presvući, ali ja nisam dala

Piše: I. H.

Verica Šerifović jučer je napunila 60 godina, a tom prilikom njena kćerka Marija iznenadila je rođendanskom tortom tačno u ponoć.

Na svom Instagram profilu Marija je podijelila zabilježenu fotografiju s majkom, te nasmijala mnoge. Pratitelji su u više navrata hvalili Marijino divno ponašanje i način na koji je odgojena.

„Ona se htjela presvući i skinuti vikler, ali ja nisam dala“, rekla je pjevačica Marija.

Iznenadila je majku Vericu s tortom i svjećicama s brojem 60. Majka je nije očekivala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

„Majka. Danas napunila 60. Nije se nadala da ću biti tu u ponoć… Volim te više nego što mogu napisati riječima. Sretan rođendan! Živa bila“, napisala je Marija, koja je majku iznenadila dolaskom u Kragujevac, gdje Verica živi.

Pratitelji su u više navrata hvalili Marijino divno ponašanje prema majci, ali i način na koji je odgojena.

„Onaj ko je tebe odgojio je izuzetno dobar čovjek s puno topline i ljubavi u srcu. Bravo za majku!“, zaključili su.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Marija je krajem prošle godine odlučila uzeti stvar u svoje ruke i riješiti se viška kilograma. Cijeli život bori se s kilažom, no kada odluči smršati, strogo pazi i pridržava se plana prehrane.

Kako je otkrila na Instagramu svojevremeno, osim reducirane prehrane, trenira tri puta sedmično, no nije baš oduševljena takvim načinom života. U aprilu prošle godine rekla je kako je jednom uspjela smršati tri kilograma u samo pet dana.

„Vagala sam se prije prvog koncerta, a onda sam se nakon pet dana ponovno vagala. Vidjela sam da imam tri kilograma manje. Bila sam u šoku, nikad prije nisam tako brzo smršala“, rekla je Marija.

Pročitajte još