Ideje za zimski MAKE UP

Piše: Redakcija

Tokom zime sve je dozvoljeno, pa čak su i sve kombinacije poželjne, a izbor ovisi samo o tome šta ide uz vaš oblik lica i o kakvoj se zapravo prilici radi. Bio to prirodni look, orijentalni ili klasični, izbor je vaš. Savjetnica.com vam donosi ideje za zimski make up.

Zimu možete dočekati s prirodnim lookom koji će se sastojati od sjenila neutralnih boja kao i ruža za usne. Odabir boje će najviše ovisiti o tome kakvu boju očiju imate, a ako želite igrati na sigurno nećete pogriješiti odlučite li se za jednu od smeđih nijansi, koja će savršeno odgovarati kako za dnevnu tako i za večernju šminku.

prirodni-look prirodni-look-1

 

Dnevni make up se najbolje slaže s neutralnim bojama, pa nakon što ravnomjerno nanesete puder na lice pazeći da se ne vide prijelazi, odabrat ćete korektor s kojim ćete sakriti eventualne podočnjake i prištiće.

dnevni-look dnevni-look-1

 

Nakon što ste riješili podlogu vrijeme je da istaknete svoje oči. Budući da se radi o prirodnom looku, bilo bi najbolje ukrasiti oči uz pomoć jedne do dvije nijanse smeđe, roze ili zlatne boje. Na početak treba staviti svjetliju nijansu dok će se na kraju nalaziti tamnija boja.

oci oci1

 

Šminkanje očiju završit ćete maskarom crne boje radi boljeg kontrasta. Za usne rezervirajte sjajilo, a rumenilo neka bude nježno roza boje ili boje breskve.

look

 

Večernji look za zimu podrazumijeva nekoliko različitih kombinacija, a skoro sve uključuju tamne boje i jasne siluete koje ćete postići uz pomoć crne ili smeđe olovke ili tuša za oči. Nakon što ste nanijeli željene boje sjenila s nekoliko različitih nijansi, potrebno je staviti tuš ili olovku.

vecerni-look

Ako su vam mirne ruke i sigurni ste u to da možete povući lijepu liniju koja će još više istaknuti vaše oči uzmite tuš, a ukoliko niste sigurni da ćete povući liniju iznad oka kako ste htjeli, uzmite olovku s kojom se greške neće primijetiti.

tus

Make up ideje za zimu uključuju sjajna sjenila s kojima će vaše oči dobiti potreban sjaj. Ruž za usne može biti u bilo kojoj boji ovisno kako ste našminkali oči, pa tako i u crvenoj boji, ali samo ako oči nisu previše naglašene da ne bi na kraju izgledalo kao da se pretjerali. Uživajte u čarima zime uz najljepši look.

look1

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti