Winnie Harlow: Nekad su je ismijavali, a danas se njenoj ljepoti divi cijeli svijet

Piše: I. H.

Jedna od najneobičnijih manekenki današnjice, 29-godišnja Winnie Harlow, našla se u centru pažnje na British Vogue partyju koji je u Londonu okupio najveća imena iz modnog svijeta.

Naime, svi pogledi su bili usmjereni upravo prema njoj zbog minijaturne haljine koja je otkrila njezinu neobičnu kožu, ali i besprijekornu figuru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow)

Winnie je za ovu prigodu odabrala minijaturnu čupavu haljinicu koja je s prednje strane imala veliki otvor, a otkrila je i cijela njezina leđa.

 

Zbog svoje besprijekorne figure, ali i neobične kože, Winne je svojim dolaskom sve ostale bacila u drugi plan, kako i obično biva gdje god se pojavi zadnjih godina.

 

Rođena kao Chantelle Brown-Young, Winnie u djetinjstvu nije mogla ni sanjati da će postati supermodel.

Kada je imala samo četiri godine, dijagnosticiran joj je vitiligo, stanje koje uzrokuje depigmentaciju na dijelovima kože. Drugačije rečeno, koža gubi melanin, pigment koji određuje boju kože, kose i očiju, što među ostalim uzrokuje pojavu bijelih mrlja nepravilnog oblika na koži.

 

 

Zbog svoga stanja Winnie su često zlostavljali vršnjaci, zbog čega je nekoliko puta mijenjala školu, a priznala je i kako je zbog maltretiranja jednom čak pokušala samoubistvo. Iskustvo iz djetinjstva potaklo je da se angažuje u borbi protiv vršnjačkog nasilja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow)

Danas Winnie zrači samopouzdanjem gdje god se pojavi, manekenske ponude pljušte joj sa svih strana, nosi revije najpoznatijih dizajnera, krasi naslovnice modnih časopisa, a može se pohvaliti i titulom anđelice Victoria’s Secreta.

 

Ruže joj cvjetaju i na ljubavnom planu, jer je manekenka od 2020. godine u sretnoj vezi s košarkašem Kyleom Kuzmom.

 

Pročitajte još