Neodlučna Irina Shayk: Viđa se s Tomom Bradyjem, a sanja o braku s Bradleyjem Cooperom

Piše: I. H.

Slavna ruska manekenka izgleda ni sama ne zna šta želi od ljubavi. Iako se već nekoliko mjeseci viđa sa sportistom i bivšim suprugom Gisele Bundchen, Tomom Bradyjem, puno vremena provodi i sa svojim bivšim Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćerkicu Leu de Seinu.

Neodlučna manekenka nikako da se odluči šta želi od svog života, te iako se već mjesecima viđa s Tomom Bradyjem, prema pričama njezinih bliskih prijatelja, i dalje sanja o tome da je Bradley Cooper zaprosi i odvede pred oltar.

 

 

Upravo zbog svoje neodlučnosti, Irina se trenutno nalazi usred ljubavnog trokuta, a dobro upućeni izvor tvrdi kako bi, da mora birati između njih dvojice, uvijek odabrala Coopera. Lijepa Irina i dalje se nada da će se jednoga dana udati za Bradleyja Coopera, s kojim ima šestogodišnju kćer Leu de Seinu.

Tome u prilog idu i fotografije snimljene krajem augusta u Italiji, gdje su Shayk i Cooper bili na zajedničkom odmoru, međutim, s druge strane, odmah po povratku požurila je u stan bivše NFL zvijezde u New Yorku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Ipak, kada je riječ o Bradleyju Cooperu, tu su izvori i njihove informacije podijeljeni – jedni tvrde kako je 48-godišnji holivudski zavodnik ljubomoran na Irininu vezu s bivšim sportistom, dok drugi kažu kako je sretan zbog njih.

 

“Njih dvoje nisu već dugo zajedno. Zajedno odgajaju kćerku i to je to. Oni su najbolji prijatelji i sretni su jedno zbog drugoga. Bradleyju se Tom sviđa i on im je velika podrška u svemu”, tvrdi jedan izvor.

Pročitajte još