Nekadašnja zvijezda Baywatcha: Bila je sex simbol, a danas izgleda potpuno neprepoznatljivo

Piše: I. H.

Yasmine Bleeth najpoznatija je kao zvijezda “Baywatcha” zajedno sa Pamelom Andersom, Carmen Electrom i Davidom Hasselhoffom. Rođena Njujorčanka i djevojčica iz reklame Johnson & Johnson šampona, devedesetih je u crvenom bodiju bila tiha patnja muškarcima širom svijeta, a danas izgleda potpuno neprepoznatljivo.

 

Otac joj je ruskog i njemačkog porijekla, majka Alžirka francuskih korijena, a ona je bila seks simbol devedesetih, zajedno s Pamelom Anderson i Carmen Electrom u ‘Spasilačkoj službi’.

 

 

Nedavno su fotografi snimili 55-godišnju Yasmine Bleeth u Los Angelesu u leženoj odjeći, a mnogi su komentarisali kako zaista izgleda neprepoznatljivo.

 

Prije 23 godine bila je na klinici za rehabilitaciju gdje se liječila od ovisnosti o kokainu, a tamo je upoznala sadašnjeg supruga Paula Cerrita.

 

Nakon što su joj u autu našli igle i drogue, bila je uhapšena, te naposlijetku dobila dvije godine uvjetne.

 

“Nisam ni sanjala da ću se drogirati, bilo mi je dosta svega, osjećati se povrijeđeno i bez vjere u ljubav. Kad sam ušla u taj svijet, prestala sam viđati prijatelje, nisam se više javljala na telefon… Na kokainu nisam razmišljala o problemima.”, ispričala je tada Yasmine Bleeth.

Iako je izjavila da će se truditi držati podaleko od droge i opijata, kasnije je priznala da će ovisnost, koja je ostavila i fizičke posljedice, uvijek biti dio njenog života.

Pročitajte još