Bivša članica grupe Feminnem: Nikol Bulat zablistala u haljini bez grudnjaka

Piše: I. H.

 

Nikol Bulat sve češće objavljuje fotografije u modnim komadima koji ističu njezinu manekensku figuru.

 

Nekadašnja članica grupe Feminnem i influenserica Nikol Bulat često na svojim društvenim mrežama dijeli fotografije u modnim komadima koji ističu njenu vitku figure.

Ovaj put Nikol je podijelila niz fotografija u lepršavoj bijeloj haljini s dubokim dekolteom koja je u prvi plan stavila njezine obline.

Ispod nje nije nosila grudnjak, što se moglo uočiti na fotografijama na kojima je pozirala sa strane. Crni detalj ruže koji se nalazio na samom dnu dekoltea podignuo je haljinu.

 

Crna torbica i valovita kosa idealno su začinili taj profinjeni izgled.

 

“Ti izgledaš apsolutno fantastično”, “Predivna”, “Goriš”, “Ljepotice”, “Ma divna”, “Elegantna djevojka”, pisali su pratitelji u komentarima.

 

Pjevačica je u junu dobila sina s devet godina mlađim partnerom, fudbalerom Ivanom Šunjićem, a ime dječaka još nisu otkrili.

 

Obzirom da već godinama žive u Londonu, bivša feminemka je svoju trudnoću javno  obznanila na društvenim mrežama, gdje je pozirala s osmijehom na licu u bodiju koji je istaknuo njezin trudnički trbuščić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @nikolxxnikol

Inače, nakon muzičke karijere Nikol je završila kazneno pravo, a zatim je postala influenserica koja oduševljava svojim modnim izričajem, no mnogi bi je danas teško prepoznali da je sretnu na ulici jer se u međuvremenu zaista promijenila.

 

Vezu s Ivanom skriva od očiju javnosti, no koliko je u Londonu sretna i ispunjena, ipak na svoj način pokazuje na Instagramu, gdje je prati više od 97 hiljada fanova.

Pročitajte još