Ida Prester obilježila 10. godišnjicu braka sa svojim suprugom: Pokazala fotografije s vjenčanja

Piše: I. H.

 

Hrvatska pjevačica Ida Prester obilježila je sa svojim suprugom 10. godišnjicu braka, te je tom prilikom objavila fotografiju s vjenčanja. U objavi je uputila simpatičnu poruku svom suprugu, Ivanu Peševskom, 44-godišnjem beogradskom poduzetniku.

 

Dio ljetnog odmora proveli su u Parizu sa sinovima Rokom i Rijom, gdje su uživali u čarima Disneylanda, a drugi dio su proveli i uživajući u samoći i ljepotama jadranske obale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Sada je na red došlo veliko slavlje okrugle godišnjice, koju je Ida Prester popratila objavom fotografija s vjenčanja, te komentarom:

 

“Na današnji dan prije 10 godina tačno. Najbolje godine sam ti dala, starkeljo!! Ali i najbolje proživjela! Roko je na ovim slikama u tibici, jedna skroz nova etapa počinje. Nije uvijek lako s tobom, mužu moj grintavi, nisam vjerojatno ni ja cvijeće, ali izgurali smo sve do sada. Bolje nismo našli! Za 20. godišnjicu opet tulum stiže! Vani glavni producent, save the date”, napisala je.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Tajna uspjeha njihovog braka, kako je nedavno otkrila, između ostalog, je da jednom mjesečno negdje otiđu kao par, a u razgovoru s Fashion Guruom simpatično je dodala i kako je bitno da se svako pridržava svoje estetike i ne miješa u kreiranje stajlinga partnera.

Pročitajte još