Kako izgleda brat Dragana Bjelogrlića: Ne pojavljuje se često u javnosti, stariji je osam godina, a jednom je Bjelu čak i zamijenio u filmu

Piše: L. K. P.

Dragan Bjelogrlić, jedan je od naših najpopularnijih glumaca u regionu, a sa svojim bratom Goranom vlasnik je producentske kuće. Budući da se Goran ne voli eksponirti u javnosti, malo ko je znao za njega osim kada bi se njegovo ime vidjelo na uvodnim špicama.

Tokom karijere bio je njegov ‘partner iz sjene’ i velika podrška tokom glumačke karijere svog brata.

Uprkos činjenici da i on posjeduje neosporan glumački talent, Goran nikada nije imao želju postati glumac. Ipak, njegova uloga u seriji ‘Južni vetar’ svima je privukla pažnju.

ANTONIO AHEL/ATAIMAGES/PIXSELL

Svoju strast prema glumi Goran je izrazio kroz produkciju. I dok sada rame uz rame s bratom sarađuje na velikim projektima, Goran nikada neće zaboraviti njihovo djetinjstvo. Jednom je prilikom otkrio i kakav je Bjelogrlić bio kao dječak.

– Kao i svaki mlađi brat – nemiran i neposlušan. Odrasli smo na Voždovcu u vrijeme kad je slovio za najopasniji dio Beograda. Morao me je slušati, mada nije bilo lako. Sad ja slušam njega. Tako to ide, rekao je Goran u jednom intervjuu.

Inače, Goran je radio na mnogobrojnim filmskim ostvarenjima. Ona po kojima je poznat su ‘Lepa sela lepo gore’, ‘Rat uživo’, ‘Ivkova slava’. Naravno, učestvovao je i u svakom autorskom projektu brata Dragana Bjelogrlića koji je oduševio publiku – od serije ‘Vratit će se rode’, preko ‘Montevidea’, pa do ‘Senki nad Balkanom’, a nije neuobičajeno da se pojavi i pred kamerama u malim ulogama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zourana Gevara (@zourana_guevara)

Nije tajna da braća dosta liče, pa je jednom prilikom upravo Goran umjesto Dragana snimio jedan dio filma.

– Zbog naše sličnosti, samo sam ga dublirao u jednoj sceni filma ‘Kupi mi Eliota’, rekao je Goran.

No, uprkos fizičkoj sličnosti, karakteri su im dosta drugačiji.

Uostalom, o tome govori i činjenica da mnogi i dalje ne znaju kako Goran Bjelogrlić izgleda.

-Dragan je živahniji i energičniji, Goran je nekako tokom cijelog djetinjstva bio mnogo mirniji. Mada, obojica se vole šaliti s ljudima, otkrili su svojevremeno njihovi susjedi.

Goran je inače od Dragana stariji osam godina.

Pročitajte još