Van očiju javnosti: Pjevačica Adele izrekla sudbonosno „da“

Piše: I. H.

Već neko vrijeme fanovi popularne pjevačice Adele smatraju da se pjevačica udala za svog zaručnika Richa Paula, no, sad su se sumnje dodatno pojačale na posljednjem koncertu.

35-godišnja vlasnica nekoliko Grammyja navodno je u tajnosti ‘izrekla sudbonosno da’ i zavjetovala se na vječnu ljubav 41-godišnjem sportskom agentu. Priče o tajnom vjenčanju Adele i Richa Paula krenule su nakon što je slavna pjevačica na svom koncertu zaručnika nazvala suprugom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

Inače, par je u vezi od 2021. godine, a nedavno su kupili i prvu zajedničku nekretninu. Adele iza sebe već ima jedan brak sa Simonom Koneckijem, sa kojim je bila u braku od 2018. do 2021. i imaju desetogodišnjeg sina Angela.

 

Tokom vikenda, na koncertu u Las Vegasu, pokrenula je glasine o vjenčanju i to nakon što je jedan fan zaprosio, a ona mu je na to uzvratila da njezin suprug, odnosno Paul Rich, sve sluša u publici.

Na videima koji se šire društvenim mrežama, pjevačica govori jednoj obožavateljici: „Ne mogu se udati za tebe. Ja volim muškarce draga moja, a moj suprug je ovdje večeras.“

 

@adeleslittleloveee adele calls rich, her husband during weekend 27 || the way i made this video yesterday>> @adeleslittleloveee🫶🏻 #adele30 #adele25 #adele21 #adele19 #adele #adele #adeleadkins #adelelaurieblueadkins #adelefans #adelefan #daydreamers #daydreamer #adelesongs #adelesong #songs #song #foryoupage #fypage #foryou #4up #fyp #trending #xyzbca #omgpage #viral #edit #weekendswithadele #adeleslittleloveee #weekend27 #week27 @Adele Access ♬ original sound – adeleslittleloveee🫶🏻

Nakon što je obožavateljica bila uporna u naumu da „oženi“ Adele, ona joj je jasno poručila:

„Ne, ne želim ništa probati! Ja sam s Richom. Ti si luda, ostavi me na miru!“

 

Kako god, Adele i Rich Paul svoje vjenčanje nisu potvrdili, baš kao što nisu potvrdili ni da su službeno zaručeni, o čemu se počelo pričati u februaru 2022. kada je pjevačica snimljena na crvenom tepihu Brit Awardsa sa zaručničkim prstenom.

Pročitajte još