Indira Levak proslavila 50. rođendan: Godine su samo broj, energija je sve

Piše: I. H.

Jedna od najpopularnijih i najenergičnijih pjevačica sa prostora bivše Jugoslavije definitivno je Indira Levak, bivša članica grupe Colonia. Njen slavonski šarm i snažan duh zasigurno nemaju konkurenciju na estradi.

Indira je u petak proslavila 50.rođendan, slavila je život, ljubav, energiju i ono bezvremensko – duh, a ona ga ima i na pretek.

Rođendansko slavlje odvijalo se u zagrebačkoj Esplanadi, gdje je Indira u nekoliko navrata nosila rođendanske balone od kojih su neki iznenada puknuli pa je bilo i eksplozije na njezin način. Bilo je tu i prepričavanja anegdota iz bogate karijere, čime je zabavljala cijeli tim, a svi su se posebno razveselili raskošnoj rođendanskoj torti koja je začinila slavlje.

Indirina energičnost i entuzijazam su definitivno osobine koje krase ovu damu, a za Story hr. otkrila je kako gleda na svoje godine.

 

 

„Godine su samo broj, energija je sve. Ponosna sam na svaku od ovih 50 godina iza mene i jedva čekam vidjeti šta će mi donijeti sljedećih 50. U životu se ne opterećujem formama i okvirima pa tako ni s godinama. Godine stvarno ne znače ništa jer vaša glava i energija godinama daju život i smisao. A ja imam puno energije koja s iskustvom od 50 godina čini čuda. Ova energična teta priprema vam još puno toga lijepog u budućnosti!“

 

 

Levak ima izrazito optimističan pogled na svijet i na život, a smatra da iz svega čovjek treba izvući ono najbolje.

„Život donosi svašta, lijepo i ono manje lijepo, sretne i tužne trenutke, ali sve je to život. Ne znam šta dolazi, ali potrudit ću se da od svega što dođe napravim najbolje. Nema stajanja i nema odustajanja “jer život nije ni bajka ni san, život nas tjera u novi dan, preko trnja i kamenja…”, kako kaže jedna moja pjesma.“, kaže raspjevana Indira.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

 

Pored rođendana, Indira ove godine obilježava i pet godina samostalne karijere u koju je zakoračila kao Indira Forza. Istakla je da joj je samostalna karijera donijela novu snagu, slobodu i kreativnost. Iako je grupa Colonia obilježila njen život, pola života je stvarala, pjevala i disala kroz Coloniju, pa i ostvarila svoje djevojačke snove, ipak kroz samostalnu karijeru spoznala je svoju hrabrost i novu verziju sebe.

 

 

Pročitajte još