Severina progovorila: Evo šta joj je majka najviše zamjerila

Piše: I. H.

 

Najpopularniju splićanku uskoro ćemo ponovo moći gledati na malim ekranima. Naime, Severina će se naći u ulozi stručnog žirija hrvatskog muzičkog takmičenja Superstar, zajedno sa Tončijem Huljićem, Filipom Miletićem i Nikom Turković.

Severina se uoči prve emisije javila na društvenim mrežama, a najveću pažnju privukla je kad je otkrila da će se ovom showu najviše veseliti njena majka. Ovom prilikom otkrila je i šta joj zapravo najviše zamjera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUPERSTAR (@superstarcroatia)

„Ona meni uvijek kaže: ‘a sinko nema te na televiziji!’. Ja njoj nikako nisam mogla objasniti da ja ipak negdje pjevam i egzistiram bez obzira na televiziju. Međutim, i ona i ja i svi moji bližnji vole ovakve showove. Doduše ja ih rijetko gledam i nekako sam malo bila skeptična uvijek jer ti klinci nisu baš postali osobe koje su napunile Arenu ili postigle neke velike uspjehe, čast iznimkama“, kazala je Severina.

 

Ovo je, zapravo, prvi put da će Severina biti član stručnog žirija nekog muzičkog takmičenja, iako se smatra pjevačicom s jednom od najvećih muzičkih karijera u regiji.

„U djetinjstvu sam pjevala pred brojnim članovima žirija. Posljednji put kada sam izašla pred žiri muzičkog showa, imala sam 17 godina, radilo se o radijskoj emisiji ‘Demo x’. Članovi žirija bili su Arsen Dedić i Drago Diklić, a ja sam pobijedila!“, prisjetila se Severina.

Pročitajte još