Violeta iz ”Boljeg života” konačno otkrila tajnu mladolikog izgleda: Ne držim dijetu, već…

Piše: L. K. P.

Glumica Lidija Vukićević uskoro će napuniti 62 godine, a sada je otkrila tajnu svoga mladalačkog izgleda.

Nikada nije bila na dijeti, ali zato ima nekoliko trikova koje koristi i oni joj daju uspješne rezultate. Za njenu fantastičnu liniju zadužena je njena aktivnost – kako kaže uvijek je u nekoj žurbi, s jedne predstave trči na drugu i tako cijeli život.

Ono što smatra najvažnijim čimbenikom za mladolik izgled jest čitanje knjiga, ali onih s psihološkom tematikom.

Svoju kožu održava kremama za tijelo i lice bez kojih nikad ne ide na spavanje, a ispričala je i kako u posljednje vrijeme koristi i sve manje šminke. Stavlja samo puder, ruž i rumenilo.

Otkrila je i kako ne ide u teretanu, već je za njenu manekensku figuru zaslužno vježbanje kod kuće.

– Postoji nešto što ja radim duže od 15 godina, a to su vježbe na podu. Radim trbušnjake i leđnjake i to sve ukupno traje pet minuta. Ne mogu podnijeti grč na licu i tijelu, zato vježbe ne radim dugo. Kad god mi dođe, ja to odvježbam, nije bitno koje je doba dana – otkrila je u jednom intervjuu.

Za glatku kožu Lidija je zahvalna posebnom režimu prehrane.

– Uvijek osluškujem svoje tijelo, pa sam u posljednje vrijeme promijenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja. Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu obući sve što poželim i to mi stvara zadovoljstvo. Vratila sam kilažu iz vremena kad sam snimala ”Bolji život”, rekla je glumica.

Ova glumica svoj je trag ostavila i u još nekim filmovima i serijama, kao što su ”Žikina dinastija” i ”Lutalica”, a najnoviji film u kojem je sudjelovala je ”Afterparti” iz 2017.

Pročitajte još