Kraljica Letizia kao Audrey Hepburn: Očarala u haljini vintage kroja

Piše: L. K. P.

Španska kraljica Letizia izgledala je zanosno u crnoj haljini od “The 2nd Skin”. Crnu glamuroznu haljinu s voluminoznom nosila je na premijeri predstave “Medea” Luigija Cherubinija, čime je u madridskom Kraljevskom teatru otvorena nova pozorišna sezona.

Letizia je od glave do pete podsjetila na dive zlatnog doba Hollywooda, osobito na glumicu Audrey Hepburn koja je gotovo isti model nosila u filmu “Sabrina”. Sličnu haljinu njenoj, a tada je bila riječ o vintage Dior haljini iz 1959,, nosila je Bella Hadid 2022. Haljinu je uparila s Manolo Blahnik crnim cipelama i ukrasila ju s crnim remenom i crnom torbom kuće Bottega Veneta. Kosu je uredila u laganim kovrčama, a za šminku je odabrala brončano sjenilo, nude ruž i lagano rumenilo. ​

No, ovo nije prvi put da je Letizia nosila ovu haljinu – nosila je i u oktobru 2021. na dodjeli nagrade princeze od Asturije u Oviedu.Također je istu haljinu nosila prošlo ljeto dok je bila domaćin raskošne večere za svjetske čelnike koji su sudjelovali na summitu NATO-a u Madridu, zajedno s posebnim gostima Joeom i Jill Biden.

Pročitajte još