Danijela Martinović otkrila kako je provela ljeto sa svojim Josipom: Evo koju želju joj je ispunio

Piše: L. K. P.

Iako Danijela Martinović ne dijeli često detalje iz privatnog života, ipak je otkrila da joj se ovog ljeta ostvarila i jedna dugogodišnja želja.

Iako je ovo ljeto posjetila razne bine širom Hrvatske, nekoliko dana ljeta pobjegla je sa svojim partnerom, Josipom Plavićem u prirodu gdje su proveli vrijeme samo za njih, a time si i ispunili jednu od brojnih zajedničkih želja.

– Vodimo neki lijepi, smireni život. Volim to što kad god je slobodan, on putuje sa mnom. Volimo pobjeći nakon naših obaveza. Ovo ljeto smo proveli na jednoj plaži ispod šatora, to je bila i njegova i moja želja. Prvi put u životu sam rekla: Bila sam u raznim hotelima, ali ovo je prvi put da spavam u hotelu s milijardu zvjezdica, ispričala je pjevačica za hrvatske medije zadovoljno dodavši da uživa u ljubavi.

Simpatična je Splićanka uz novog se partnera odlučuje i na brojna nova iskustva, a s njim je i otkrila čari vožnje quadom.

Dijele i ljubav prema muzici, a kriminalistički inspektor nekad je imao rock sastav za koji je komponovao većinu pjesama. Uz to, ponekad putuje s njom na koncerte, a Danijela je priznala da ju često zna iznenaditi i različitim kulinarskim specijalitetima.

Zadovoljna svojim životom, Danijela je otkrila i vlastitu tajnu uživanja u životu:

‘Ja sam nekako shvatila da je svaki udah i svaki izdah izuzetno bitan i kad to počnemo podrazumijevati, propuštamo segmente života, tako sam i napisala da je sve veliko zbroj mnogo malog, i ako zanemarimo bilo što malo, izgubi se ta slika velikog, tako da ja tuširam dušu sa svakim pojedinim trenutkom.’

 

 

Pročitajte još