Prkosi godinama: Mick Jagger pozirao sa 36-godišnjom zaručnicom

Piše: I. H.

Sinoć je u Versaillesu održana svečana večer koju je, prilikom službene posjete kralja Charlesa III, organizovao francuski predsjednik Emmanuel Macron. Među počasnim gostima povodom dolaska kralja i kraljice, bile su mnoge svjetske zvijezde iz svijeta glume, muzike, biznisa, ali i politike.

 

Prave probleme sinoć je ispred dvorca Versailles radio vjetar, koji je puhao u naletima, i kvario frizure, ali i dizao haljine uzvanicima i uzvanicama na svečanoj večeri u organizaciji francuskog predsjednika Emmanuela Macrona.

Među počasnim gostima, najveću pažnju medija zaokupila je 80-godišnja rock legenda Mick Jagger, koji je na crveni tepih stigao sa svojom zaručnicom, nekadašnjom balerinom Melanie Hamrick.

Uprkos jakom vjetru koji mu je kvario frizuru i dizao šal koji mu je u trenucima prekrivao lice, Jaggeru se nije pokvarilo raspoloženje. Naprotiv, bio je dobro raspoložen i nasmijan dok je pozirao sa svojom 36-godišnjom zaručnicom.

 

Riječ je, naravno, o lijepoj Melanie Hamrick koja je izgledala fantastično na crvenom tepihu u kreaciji londonske dizajnerice Jenny Packham. Izgledala je chic u prekrasnoj dugoj crnoj haljini, koja je pratila vitku figuru lijepe balerine, i na koju je bio spojen blješteći srebrni plašt koji je dao dodatnu notu elegancije.

Uz to se savršeno uklopila skupljena kosa u pundžu i glamurozni makeup. Pored nje Mick Jagger, iako elegantan u crnom smokingu s bijelom košuljom i sivim šalom, nije niti mogao doći do izražaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger)

Pročitajte još