Fanovi Maje Šuput oduševljeni novom frizurom: Podmladila je

Piše: I. H.

Maja Šuput je jedna od najpopularnijih i atraktivnijih hrvatskih pjevačica. Iako je publiku najčešće osvajala svojim vedrim duhom i vrckavim stavom, ni njeni modni stajlinzi nisu nezapaženi.

Već godinama sjedi na mjestu članice žirija u popularnom showu „Supertalent“, a u međuvremenu odrađuje svoje zakazane nastupe, ali i medijske aktivnosti. Vrlo je aktivna i na društvenim mrežama gdje posebno objavama zabavlja svoje fanove.

Ovog puta pažnju je privukla novom frizurom. Iako je devedesetih njegovala dječački izgled i rado nosila kratke frizure, plava kosa zaštitni joj je znak već godinama, a nju je produživala ekstenzijama, peglala, uvijala, tapirala, plela pletenice, a nisu joj bile strane ni perike.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

I ovaj put oduševljeni fanovi nagradili su je brojnim komplimentima i lajkovima. Uprkos tome što nisu mogli odgonetnuti je li riječ o jednoj od Majinih perika ili njezinoj prirodnoj kosi, poručili su da joj je nova frizura najbolja do sada. Ravne šiške koje joj pokrivaju čitavo čelo lijepo se stapaju s ostatkom njezine kose, a nova frizura je definitivno podmladila.

Pročitajte još