Ronaldova Georgina pokazala njihov privatni avion: Sve pršti od luksuza, a cijena jednog detalja na fotografiji šokira

Piše: L. K. P.

Georgina Rodriguez  podijelila je na Instagramu nekoliko fotografija iz aviona dok je pozirala u luksuznom sjedištu. U pozadini fotografija je luksuzno uređenje aviona, ali nazire se i njena žuta Hérmes Birkin torbica čija je procijenjena vrijednost oko 70.000 funti.

Nosila je usku bijelu sportsku odjeću i obula Nike tenisice. Koliko god se činilo sportski na prvu, Georgina je na drugoj fotografiji u prvom planu imala zlatni nakit koji je činio da izgleda glamurozno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Podsjećamo, Cristiano (38) ima sina Cristiana Jr. (12) i blizance Evu i Matea (5) koje je imao prije nego što je upoznao Georginu 2016. godine. Georgina ima dvoje djece s Cristianom – Alana Martina (5) i Bellu (1).

Prema pisanjima španskih medija vjeruje se da par ima čvrst predbračni dogovor u slučaju prekida jer trenutno nisu vjenčani. Prema TV Guia, imaju sklopljen dogovor da će u slučaju prekida Georgina primati finansijsku potporu. Sporazumom se vlasništvo nad porodičnom kućom u Madridu predaje Georgini, a primala bi vrtoglavu cifru od 100. 000 eura mjesečne stipendije do kraja svog života. Forbes je početkom maja Ronalda proglasio najplaćenijim sportistom svijeta, a njegova ovogodišnja zarada premašila je 109 miliona funti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Od januara žive u Saudijskoj Arabiji gdje Cristiano je prešao za 175 miliona funti u Saudi Pro League. Oslobođeni su saudijskih zakona koji sprječavaju nevjenčane parove da žive skupa.

Na aerodromu je viđena kako nosi Hermès Birkin torbicu vrijednu 200 hiljada funti. Georginini modni dodatci vrijedni su od 120 hiljada do 480 hiljada funti, a cijena im ovisi o stanju i krokodilskom uzorku na torbici.

Pročitajte još