Eva Longoria ukrala pažnju jednim detaljem: Na teniskom meču svi gledali samo u nju

Piše: I. H.

Američka glumica pojavila se na jednom teniskom meču u Meksiku na kojem je bila glavna zvijezda, a zbog jednog detalja svi pogledi bili su upućeni k njoj.

Na jednom teniskom meču u Guadalajari u Meksiku, Eva Longorija osvojila je publiku nevjerojatnom figurom za koju se dobro namučila, ali i lijepo oblikovanim mišićima ruku.

48-godišnja Eva plijenila je pažnju svojim atraktivnim izgledom, a svi su ostali oduševljeni kada je podigla ruke dok je mahala fanovima i pokazala isklesane mišićave ruke.

Njezina besprijekorna figura svima je zapela za oko i kada je ljetos objavljivala fotografije na kojima je pozirala u bikiniju i dijelila ih sa svojih skoro 10 miliona pratitelja.

”Seksi mamasita”, ”Najljepša mama na svijetu”, ”Kako si zgodna”, samo su neki od komentara na objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Eva veliku pažnju posvećuje treninzima i upravo se zbog toga i može pohvaliti tako savršenim tijelom. Izaziva oduševljenje svojih fanova gdje god da se pojavi, i to nakon što se dugo borila s viškom kilograma, sve dok jednog dana nije tome odlučila stati na kraj. Posvetila se fitnesu i to joj se očigledno itekako isplatilo.

Jednom prilikom otkrila je da joj za održavanje figure itekako pomaže skakanje po trampolini.

“Pored toga što je jako zabavno, dobro je i za moja koljena jer sam stara. Nekad sam trčala, više to ne mogu. Trampolin je jako dobar. Odličan je za moje tijelo, pogledajte što mi je napravio”, izjavila je tada Eva.

Pročitajte još