Danijela Dvornik otkrila kakav tip muškarca voli: To mi je iznimno atraktivno

Piše: I. H.

Danijela Dvornik, supruga pokojne pop legende Dine Dvornika, vrlo je aktivna na svojim društvenim mrežama. Na svom profilu na Instagramu otkrila je kakvi joj se tipovi muškaraca sviđaju i zašto.

 

U posljednje vrijeme često je kreirala ankete na Instagram storyiju, gdje je dobijala pitanja o tome kakvi je muškarci privlače, a sada je napokon otkrila koji je njezin tip.

 

Na svom storyiju objavila je video muškarca koji pleše pa dala konkretan odgovor.

 

“Ja jednostavno volim muškarce koji znaju plesati. To mi je iznimno atraktivno”.

 

Zatim je objavila istog muškarca koji je tokom plesa nategnuo trenirku, a potom u drugom spustio na normalnu raznu. Danijela se odlučila malo našaliti na njegov račun:

 

“Malo se apgrejdao. Nisu više ‘nategnute gaće'”.

Inače, nedavno je učestvovala na planinarskoj utrci Highlander Velebit pa se požalila pratiteljima kako joj je žao jer nije uspjela doći do cilja.

 

 

“Još uvijek sam pod utiskom Highlandera i pomalo se sve posložilo u mojoj glavi. Nije mi žao što sam bila, jedino mi je žao što nisam završila cijelu avanturu od oko 50 km”, napisala je.

 

Objasnila i zašto nije mogla nastaviti. Naime, do krajnjeg cilja uhvatila bi je noć, a hodanje po tako zahtjevnom terenu po noći, za nju je ipak prevelik zalogaj i rizik.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Danijela posljednjih godina živi u Sutivanu na Braču, gdje je izgradila svoj raj, a ne krije koliko uživa u životu na otoku.

 

Pročitajte još