Bh. brend na Fashion Weeku u Milanu: Ilda Humić predstavila svoje kreacije

Piše: I. H.

Popularna bh. influenserica Ilda Humić, vlasnica je brenda Hi by Ilda, a svoje modne kreacije predstavila je u okviru platforme Emerging Talents Milano Fashion Weeka.

Ilda je na svom profilu na Instagramu podijelila video u kojem je prenijela dašak atmosfere sa revije, te je iskoristila priliku da se svim pratiteljima zahvali na podršci.

“Ok, so this happened. Ljudi, hvala vam svima na nesebičnoj podršci, bezbroj poruka, vjetru u leđa i što ste zajedno sa mnom s nestrpljenjem čekali ovaj trenutak. Hvala mom timu koji je neumorno radio da bismo stigli i došli do naših pet minuta. Hvala našim roditeljima i našoj djeci sto su uvijek uz nas pa makar i u mislima”, napisala je.

Kreatorica Hi by Ilda kombinacija, posebnu zahvalu uputila je i svom suprugu Edinu bez kojeg, kako kaže, ništa ne bi imalo smisla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Humic (@ilda_humic)

“Hvala Josipu Grabovcu koji nas je prepoznao i vjerovao u nas, a najviše od svega hvala dragom Bogu koji posloži kockice baš onako kako treba. Trebat će vremena da se sve slegne. Volim vas”, objavila je.

Čestitke su pristizale sa svih strana, kako od pratitelja, tako i od javnih ličnosti, kao što je pjevačica Tijanu Dapčević.

“Bravo, djevojčice. Čestitam ti od srca”, napisala je.

Pročitajte još