Tri ključne jesenske formule: Modni vodič Hailey Bieber za dane kad ne znate šta biste obukli

Piše: L. K. P.

Promjena godišnjih doba uvijek je uzbudljiva. Možda jesen za mnoge znači povratak u grad, puno obaveza, kraj odmaranja i kišu, no ona je puno više od toga. Mogućnosti modnih kombinacija beskonačne su, a Hailey Bieber, predvodnica minimalističkog stila, postavila je temelje za kreiranje cool jesenskih kombinacija.

Njezin stil sastoji se od “capsule-friendly” komada – sakoa, mini suknji, majica kratkih rukava, hlača na crtu – što većina ima u svojim ormarima. Bez obzira na to jeste li u žurbi, imate spoj, idete na večeru, posao ili na kavu, Hailey vam može poslužiti za inspiraciju. Njene tri ključne jesenske formule pomoći će vam u trenucima kad ne znate šta biste obukli.

Velika jakna – mala suknja

Predimenzionirana jakna i mini suknja njena su klasična jesenska kombinacija. Dug vuneni kaput i ljetna suknja idealan su spoj za one dane kad je malo hladnije, ali vi jednostavno niste spremni odustati od mini suknji. Ako vuneni kaput nije vaš izbor, mini suknju možete kombinirati s predimenzioniranom motociklističkom jaknom za malo više “edgy look”.

Mala majica i hlače

Njenu “model off-duty” estetiku rekreirati možete uz “baby tee”, odnosno kratku majicu, i opuštene hlače na crtu. Svoje nešto jednostavnije kombinacije Hailey upotpunjuje ključnim modnim dodacima – sitnim sunčanim naočalama, minimalističkim zlatnim nakitom i malom torbicom. Na one hladnije dane za toplinu se okreće kožnim jaknama i sakoima, ponovno predimenzioniranima.

“All black” s bijelim čarapama

Za one najjednostavnije, monokromatske kombinacije, okreće se crnoj boji u kojoj sve izgleda “cool”. Nije važno ide li na neki event ili šetnju gradom uz kavu, ona svoje monokromatske kombinacije “zapapri” visokim bijelim čarapama nabranim oko zglobova i mokasinkama. Kada želi izgledati sređeno svoju crnu kombinaciju upotpunit će sakoom, a za ležerne kombinacije bira crnu jaknu i biciklističke hlače.

 

Pročitajte još