Pjevačica zaljubljive prirode: Taylor Swift na utakmici novog momka

Piše: I. H.

 

Iako je nedavno prekinula ljubavnu romansu sa Mattyijem Healyijem, popularna američka pjevačica Taylor Swift nije dugo čekala, nego je utjehu našla u zagrljaju fudbalera Travisa Kelcea.

Nedugo nakon što je objavljena vijest o novoj ljubavi popularne pjevačice, ona je svijetu pokazala da joj se markantni sportista zaista sviđa. Taylor je poznata po svojoj zaljubljivoj prirodi, a nakon nekoliko neuspješnih veza sa pjevačima, ovaj put se odlučila za sportistu.

Travis Kelce je američka fudbalska zvijezda i voditelj podcasta, a nedavno je u jednoj od svojih epizoda otkrio da mu se sviđa popularna pjevačica.

 

Travis je priznao da je pokušao doći do pjevačice i dati joj svoj broj na jednom od njenih nedavnih koncerata. Iako nije uspio u svom naumu, izgleda da su već nekako našli način da razmijene kontakte, jer su se već družili u New Yorku, a sada je pjevačica pokazala da je i velika podrška na tribinama.

Swift je u nedjelju prisustvovala utakmici Kansas City Chiefsa protiv Chicago Bearsa, navijala za svog partnera, slavila svaki njegov dobar potez, ali i provela vrijeme s njegovom majkom Donnom Kelce.

Sa svojom potencijalnom budućom svekrvom, pjevačica je razgovarala i pokazala da se sjajno slažu, što je svakako samo još jedna od pozitivnih stvari koju fanovi primjete u ovom odnosu.

Par je na kraju viđen i snimljen kako zajedno napušta stadion Arrowhead, a Swift je pozdravila okupljene hodajući uz atraktivnog sportistu.

Pročitajte još