Duplo slavlje u porodici: Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas slave rođendan na isti dan

Piše: I. H.

Jedan od najomiljenijih holivudskih parova danas ima poseban razlog za slavlje. Naime, na današnji dan 1969. godine rođena je slavna glumica Catherine Zeta-Jones, ali i njen 25 godina stariji suprug, Michael Douglas, koji je rođen 1944.

Glumac je iskoristio priliku da na svojim društvenim mrežama svojoj supruzi, lijepoj Velšanki, javno čestita rođendan.

 

Upravo činjenica da su rođeni na isti dan, ovaj holivudski par uživa veliko interesovanje i pažnju publike, iako su ispočetka nailazili na dosta zamjerki zbog velike razlike u godinama. No, da im te iste godine nikad nisu smetale govori i podatak da su i nakon 23 godine braka i dalje sretni i zaljubljeni, a tome u prilog ide i najnovija objava na Instagramu Michaela Douglasa. Na crno-bijeloj fotografiji iz prošlosti, gdje je on nježno ljubi u čelo dok se ona smije, uz emotivan ljubavni opis, čestitao joj je rođendan.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

 

“Sretna ti još jedna nova godina draga! Želim ti najsretniji rođendan! Volim te, Michael.”

 

Međutim, nije dugo čekao na njezin odgovor ispod objave, gdje mu je Catherine uzvratila čestitku: “Hvala ti! I sretan rođendan i tebi dragi!”

Nakon dva sata, na svom se Instagram profilu oglasila i Catherine, objavivši crno-bijeli video sastavljen od još neviđenih fotografija Douglasa od malena gdje je sam ili s ocem, holivudskom legendom Kirkom Douglasom, potom s njom te njihovom djecom, kćerkom Carys i sinom Dylanom, a sve to uz zvukove pjesme ‘Fever’.

 

“Michaelov je rođendan! Moj je rođendan! Sretan ti rođendan Michael, volim te!”, napisala je.

Pročitajte još