On ima 244 miliona eura na računu, a njegova kćerka živi skromno: Zaposlila se u beauty salonu

Piše: L. K. P.

 

Iako se bogatstvo Marshalla Matthersa, odnosno Eminema, procjenjuje na 244 miliona eura, njegova usvojena kćerka Alaina Scott radi u beauty salonu.

The U.S. Sun objavio je ekskluzivne fotografije na kojima se vidi da 30-godišnja Alaina radi u frizerskom salonu i spa centru blizu njene kuće u Rochester Hillsu u Michiganu. Izvor je rekao da Alaina ima ‘odličan odnos prema mušterijama’, a na stranici salona njeno ime i fotografija nalaze se među zaposlenicima.

Alaina je kćerka Dawn Scott, sestre blizanke Eminemove bivše supruge Kim. Dawn se godinama borila s ovisnošću, a iz tog je ponora nije moglo izvući ni rođenje kćerkice. Nakon što je u maju 1993. godine rodila Alainu, Kim i Eminem odlučili su preuzeti brigu o bebi, dati joj stabilno okruženje za odrastanje i zakonski je usvojiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alaina Marie (@alainamariescott)

Danas 29-godišnja Alaina je odrasla s njihovom kćerkom Hailie, ali i sa Stevie, djetetom koje je Kim dobila u vezi u kojoj je bila između dva braka s Eminemom. Stevie je rođena kao Whitney, no smatra se nebinarnom osobom.

Dawn se 2016. godine predozirala, a njena kćerka uprkos teškom početku života, zahvaljujući teti i tetku danas živi lijep život. Bliska je s Hailie, obožava knjige, a najdraže joj je vrijeme provoditi sa suprugom Mattom Moellerom i njihova dva jazavčara.

Jednom prilikom otkrila je da su joj Kim i Eminem poput mame i tate, a njihova djeca poput sestara, no ne skriva da je gubitak majke boli.

– Kao dijete koje je izgubilo majku zbog ovisnosti i jer je naš odnos bio loš, često sam se osjećala kao da sam je izgubila puno prije nego što sam morala oplakati njenu smrt. Bila sam jako ljuta i povrijeđena zbog svega ovog, no kako sam starija shvaćam da je potrebno puno truda da bi se bilo dobra mama. Ponekad naši roditelji pate ili pokušavaju naći same sebe i to dok odgajaju malene. Često oni daju najbolje od sebe, čak i kad to najbolje nije baš dobro, napisala je prošle godine na Majčin dan.

 

Pročitajte još