Victoria Beckham najavila veliku novost: Bivša ‘Spajsica‘ pohvalila se još jednim novim projektom

Piše: L. K. P.

Victoria Beckham privukla je pažnju zadivljujućom novom objavom na Instagramu i najavila da lansira svoju kolekciju parfema 29. septembra.

Bivša pjevačica i modna dizajnerica (49) pokazala je figuru u crnom čipkastom grudnjaku i vješto pozirala pred kamerama. Njeni crni pramenovi bili su zalizani u urednu punđu, dok joj je crni veo pokrivao lice. Victoria se odlučila za brončanu šminku, s tamnom šminkom oko očiju i crvenim ružem za usne. Bivša članica ženske pop grupe Spice Girls pokrenula je svoju modnu marku 2008. i počela prodavati proizvode za šminkanje 2019., pod okriljem brenda “Victoria Beckham Beauty”.

Inače, u najavi svog Netflix dokumentarca Victoria i njen suprug David Beckham otkrili su da su se upoznali na humanitarnoj nogometnoj utakmici 1997. godine, a sada su dali uvid u taj prvi susret te otkrili što su tada mislili jedno o drugome, piše Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

– Išla sam na utakmice samo da ga vidim, iako bi neki to pripisali “uhođenju” – rekla je Victoria. Nadalje, priznala je da joj je David zapeo za oko kada ga je nakon utakmice vidjela u prostoru za igrače Manchester Uniteda. Bio s roditeljima, a to joj se svidjelo jer je zaključila da je “porodični čovjek”.

S druge strane, David je o njihovom prvom susretu jednostavno rekao da mu se Victoria “itekako svidjela”.

Par se vjenčao u dvorcu u blizini Dublina 1999., samo dvije godine kasnije od prvog susreta, a sada imaju četvero djece – sinove Brooklyna (24). Romea (21) Cruza (18) i kćer Harper (12).

Međutim, njihova romansa nije uvijek bila ideala jer je Davidova majka Sandra ispričala da se bojala da će njen sin “izgubiti sve” kad je počeo hodati s Victorijom. U nadolazećem dokumentarcu o Beckhamu, Sandra je priznala da je bila zabrinuta da će David skrenuti s puta i narušiti svoju karijeru u Manchester Unitedu kada mu je Victoria ušla u život.

– Nogomet mu je uvijek bio na prvom mjestu, a onda odjednom više nije. Bojali smo se da će ostaviti sve, osim Victorije – dodala je njegova majka.

Beckham i Victoria postali su svojevrsni brend kojim su stekli unosne ugovore s dizajnerima odjeće, stručnjacima za zdravlje i fitness, modnim časopisima te proizvođačima parfema i kozmetike.

Inače, na početku njezine veze s Davidom, Victoriji je njen tadašnji menadžer savjetovao da “drže svoju vezu u tajnosti”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

– Sretali bismo se na parkiralištima, što i nije tako bezvezno kao što zvuči – ističe Victoria.

Novi Netflixov dokumentarac, koji detaljno priča o karijeri Davida Beckhama, trebao bi biti objavljen 4. oktobra. Dokumentarac gledaocima obećava uspon bivšeg engleskog reprezentativca od “skromnih početaka u radničkoj klasi” do njegovih glamuroznih dana u Manchester Unitedu, Real Madridu i ostalim klubovima.

Otkako se povukao iz sporta, popularni je Beckham preuzeo brojne uloge, kao što je vlasništvo MLS kluba Inter Miami. Ranije ovog ljeta, klub je osigurao jedan od najnevjerojatnijih transfera u povijesti nogometa jer je Beckham uspio uvjeriti Lionela Messija da se pridruži klubu.

 

Pročitajte još