Ovo nije očekivala: Meghan Markle doživjela neprijatnost

Piše: I. H.

 

Meghan Markle doživjela je neugodnost na humanitarnom događaju koje je održano u organizaciji Kevina Costnera.

Princ Harry i Meghan Markle bili su gosti na humanitarnom događaju One805Live! u Santa Barbari koji je organizovao glumac Kevin Costner. Tom prilikom Meghan je doživjela jedan neugodan trenutak nakon što je izašla na binu, spremna da se održi svoj govor, međutim došlo je do greške.

 

Voditeljica eventa predstavila ih je na pozornici kao posebne goste, a kamere su snimile Meghan kako joj prilazi uvjerena da svi okupljeni čekaju da im se obrati s nekoliko riječi, no kada joj mikrofon nije bio predan u ruke shvatila je svoju grešku i brzo se odmakla u stranu. Nakon što su ona i Harry našli svoje mjesto na bini, drugi voditelj je ponudio mikrofon princu Harryju koji je na to odmahnuo rukom.

 

Društvene  mreže ubrzo su zatrane komentarima na račun Meghaninog umišljenog ponašanja i kako je jedva dočekala priliku da bude u centru pažnje, što joj ovaj put, ipak, nije pošlo za rukom.

 

“Meghan uvijek želi pažnju, a Harry je uvijek zbunjen i izgubljen. Bez riječi sam”, “Još jedan dan kad je Meghan od sebe napravila budalu i pokazala pravo lice. Ne mogu je ni zamisliti da obavlja kraljevske dužnosti, kakav bi to cirkus bio”, “Što je ovo bilo”, “Nema pojma”, “Ovo je bilo neugodno”, “Kevin ne izgleda impresionirano”, samo su neki od komentara s društvenih mreža.

Pročitajte još