Zavirite u dom Jelene Tomašević: Ovo je pravi raj za uživanje

Piše: I. H.

 

Pop pjevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić srbijanski su umjetnici koji svaku priliku koriste za uživanje. Zbog toga su odlučili da i svoj dom učine posebnim mjestom, kojeg neće činiti samo puki zidovi, već i prostrano dvorište u kojem će moći da uživaju u svakom trenutku.

 

Tako su stan u centru Beograda zamijenili kućom na Voždovcu koju okružuju prelijepi četinari i brojne raskošne cvjetnice.

Kuća Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića uređena je sa puno ljubavi i stila, a u njeno uređenje je uloženo mnogo truda i vremena. No, kako je kuća „rupa bez dna”, tako su glumac i pjevačica prošlu godinu morali posvetiti na njeno uređenje, kojem, nikad nema kraja.

Radi se o unutrašnjem dijelu nekretnine, zidovima i prozorima, koji su uslijed velikih obaveza pop zvijezde i dramskog umjetnika ostali bez zavjesa i tapeta. Čim su pronašli malo slobodnog vremena, Ivan i Jelena odlučili su tim da se pozabave, a detalje oko odluka boje, dezena i modela podijelili su i sa pratiocima na Instagramu.

Po svoj prilici, bračni par ima različit ukus, ali ne sumnjamo da će se već nekako dogovoriti i svoju divnu vilu učiniti još boljom, piše Story.

Pročitajte još