Najljepša novinarka u regionu udala se u osmom mjesecu trudnoće: Fani Stipković i Fernando Hierro sudbonosno DA izgovorili u Meksiku

Piše: L. K. P.

Najzgodnija novinarka u regionu Fani Stipković (41) i nekadašnji igrač Real Madrida Fernando Hierra (55) vjenčali su se u tajnosti u Meksiku, prenosi Gloria.

– Vjenčanje je bilo 13. septembra u predivnom butik hotelu Casa Pedro Loza, sagrađenom 1848. u središtu Guadalajare. Ceremonija je bila intimna, sa samo dvanaest uzvanika, a zbog čarobne palače s koje se pruža pogled na povijesnu jezgru sve je nalikovalo nekom starinskom filmu – otkrila je Fani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

Kuma joj je bila dugogodišnja prijateljica Nena Hudulin, a Fernandov kum Amaury Vergara, vlasnik nogometnog kluba Guadalajara, poznatijeg kao Chivas.

Kaže kako s obzirom na trudnoću i selidbu, a i izabranik je imao samo sedam dana slobodno, nisu imali puno vremena organizirati veliko vjenčanje.

Dodaje kako su htjeli upravo taj datum.

– Htjeli smo formalizirati našu vezu koja je ionako poput braka i okruniti ljubav u najljepšem mogućem trenutku – dok čekamo bebu. Toga dana bila sam mirna i sigurna u sebe, kao i Fernando. Planirali smo se vjenčati negdje oko tog datuma pa nije bilo ludila i nervoze – rekla je Fani.

Za sve pripreme joj je pomogla prijateljica Azucena Cervantes.

Fani je otkrila još kako je sklapanje braka doživjela vrlo emotivno.

Svirao im je violončelist, a večerali su meksičke specijalitete i pili španjolsko vino i šampanjac.

Iako je novinarka poznata što je bez obzira na trudnoću i dalje bila tjelesno aktivna, prvog plesa nije bilo već se uživalo u razgovoru i zalasku sunca.

Fani je nosila vjenčanicu Vere Wang, dok je Fernandu odijelo po mjeri skrojio prijatelj.

Novopečeni bračni par usredotočit će se na rođenje sina, a dogodine bi ipak voljeli organizirati veliku svadbenu feštu za ostale prijatelje i porodicu.

Pročitajte još