Britney Spears objavila uznemirujući video: Evo čim je opsjednuta

Piše: I. H.

 

Svi koji na društvenim mrežama prate Britney Spears, složit će se da u posljednje vrijeme ima čudne objave, međutim, zadnja objava je definitivno jedna od najbizarnijih. Na Instagram profilu na kojem je prati preko 42 miliona ljudi, objavila je uznemirujući video gdje pleše držeći u rukama velike i oštre noževe.

 

Britney je noževe uključila u svoju koreografiju dok su je njezina dva psa čudno gledala u pozadini, a ona se izvijala i plesala ispred kamere obučena samo u gaćice i minijaturi top.

 

“Danas sam se počela igrati u kuhinji noževima”, napisala je u izvornoj objavi, pa kasnije nadodala: “Ne brinite, nisu pravi, bliži se Noć vještica”, no rijetki su joj u to povjerovali.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Da stvar bude gora, nedavno su se pojavile informacije kako je Britney opsjednuta noževima i da ih navodno drži skrivene po kući i to zbog svoje paranoje. Zbog toga je navodno bio zabrinut i njezin, uskoro i službeno, bivši suprug Sam Asghari.

 

Izvori bliski njemu za TMZ su izjavili da je posebno bio zabrinut jer mu je slavna supruga bila fascinirana noževima. Njih je imala posvuda po kući, uključujući čak i njihovu spavaću sobu. Britney je, kako navodi jedan izvor, bila paranoična da će je neko uhvatiti i trebali su joj noževi kao zaštita. Također se navodi da je Britney bila sklona tome da poludi i na najmanju sitnicu, a takvim je ponašanjem znala prestraviti supruga.

 

Sam je inače uvijek branio Britney od komentara mržnje na društvenim mrežama, ali i svih ružnih optužbi na njezin račun. Par se vjenčao u junu prošle godine, a upoznali su se na snimanju spota za pjesmu “Slumber Party” 2016.

Pročitajte još