Gisele Bündchen pokazala svojih pet sestara: Koliko ljepote za jednim stolom

Piše: L. K. P.

Odlazak u rodni Brazil Gisele Bündchen iskoristila je kako bi posjetila porodicu i s njima provela neko vrijeme, budući da tokom godine, zbog poslovnih obaveza, to nema često priliku učiniti.

Na Instagramu je prati brojka od čak 22 miliona ljudi, a upravo njih je lijepa 43-godišnja manekenka Gisele Bündchen sada počastila fotografijama svoje porodice.

Porodično okupljanje Gisele je iskoristila i kako bi snimila drage joj fotografije, među kojima je i ona na kojoj pozira s mamom Vâniom i tatom Valdirom te svojih pet sestara, Raquel, Grazielom, Gabrielom, Rafaelom i Patriciom. Javnost je do sada imala prilike vidjeti Giselinu sestru, dvojajčanu blizanku Patriciju, s kojom se znala pojavljivati i na raznim događanjima.

‘Blagostanje je odrastati u takvoj porodic’, ‘Nevjerojatne ste!’, ‘Vau, je li ovo moguće, koliko ljepote za jednim stolom!’, samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Iako se svoj život uvijek trudila čuvati podalje od znatiželjne javnosti, u svojim memoarima iz 2018. Gisele je ipak otkrila neke detalje, priznavši kako je imala ‘najbolje djetinjstvo na svijetu’:

– Kada sam odrastala u Horizontini, bilo nas je šest djevojaka za stolom, šest glasova se dizalo da razgovaraju ili se smiju ili se ne slažu odjednom. Jednog dana moj je tata postavio pravilo: ako neko od nas ima nešto za reći, treba podići ruku.’

Gisele nikada nije krila kako u svemu što radi ima najveću podršku upravo svoje porodice, koji su uvijek tu za nju.

– Moja porodica mi je sve, a moje sestre su mi najbolje prijateljice čak i ako se ponekad ne slažemo. Obitelj je ono što nam daje temelj, ona je naš najveći učitelj i pomaže nam da postanemo ono što jesmo, izjavila je svojevremeno.

Pročitajte još