I u šestoj deceniji oduševljava: Fotografije Jennifer Aniston u novoj reklamnoj kampanji zapalile Instagram

Piše: I. H.

Jedna od omiljenih američkih glumica Jennifer Aniston oborila je sve s nogu snimajući novu reklamnu kampanju za CR Fashion Book.

Naime, glumica je pozirala je u grudnjaku za novu kampanju, a njezine najnovije fotografije oduzele su dah fanovima.

 

54-godišnja Jennifer pozirala je u crnim pantalonama i grudnjaku, preko kojeg je obukla rezanu košulju i kravatu, njezina besprijekorna figura itekako je došla do izražaja, a nosila je i predimenzionalni sako i kožni grudnjak.

 

Atmosferu sa snimanja podijelila je na svom profilu na Instagramu i dobila niz komplimenata na račun izgleda.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

“Predivna i moćna”, “Dame i gospodo, ljubav mog života”, “Ljepotica”, “Savršena Jennifer, savršena”, “Opsjednuta sam tvojim tijelom”, “Najbolja ikad”, “Izgledaš tako savršeno”, “Ma ti si skandal”, “Ja sam bez riječi”, komentarisali su njezini pratitelji.

 

Jennifer je i ljetos izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama kad se pojavila u bikiniju, a ljudi su ostali u šoku kako dobro izgleda u šestoj deceniji života. Ona inače na svojoj figuri neumorno radi tokom cijele godine i paparazzi je često snime ispred teretane, a nedavno je priznala i da je pretjeranim vježbanjem u mladosti uništila svoje tijelo.

 

“Nekad sam se budila nekoliko sati prije posla kako bih odradila kardio trening i mislila sam da je normalno da boli i da se osjećam kao da ću se onesvijestiti. Dugo sam vjerovala u to i tako sam uništila tijelo”, ispričala je za In Style, nakon čega se na Instagramu pohvalila da je konačno pronašla idealnu tjelovježbu za sebe.

Zvijezda serije “Prijatelji” svoj mladoliki izgled i vitku figuru može zahvaliti i zdravoj prehrani, a priznala je i kako godinama koristi suplemente na bazi kolagena.

 

Često je posljednjih godina isticala da se osjeća sjajno u svojem tijelu i da ne mari za godine, kao i da je plastične operacije uopće ne zanimaju.

Pročitajte još