Deichmann, u slavljeničkom duhu, predstavio novu kolekciju jesen/zima 2023. godine

Piše: Redakcija

U prelijepom ambijentu Pino Nature hotela, ekskluzivno pred više od 30 predstavnika najutjecajnijih medija, modnih influensera i blogera u BiH, predstavljena je nova kolekcija obuće i asesoara za jesen/zimu 2023. godine. Ovaj put druženje je bilo posebno i svečano, jer je kompanija Deichmann u BiH proslavila svoj jubilej… Svi prisutni nazdravili su, povodom 10. rođendana i zasladili se tortom iznenađenja – poželivši da se ovaj brend još dugo zadrži na našem tržištu i da uspješno nastavi svoje poslovanje…

Nova kolekcija je oduševila sve prisutne, pa su svi već odabrali svoje jesenje i zimske favorite. Primijetili smo da nakon uzbudljivih proteklih sezona – boje postaju nešto mirnije. Umjesto upadljivih blistavih boja u kolekciji jesen/zima fokus je na nježnoj tamnozelenoj boji, zagasitoj magenti, ljubičastoj, boji tamnog baršuna, boji volovske krvi ili boji lavande. Modeli hladne bijele, sive ili kaki boje odražavaju boje zime. Loaferice, gležnjače, čizme ili salonke odjevnoj kombinaciji poklanjaju ekstravagantnu notu. Metalik izgled i svjetlucavi kamenčići sigurno će privući pažnju na svakom koraku. Čizmice sa svjetlucavim detaljima ciljano privlače poglede, dok su patike i salonke metalik boje ili s kristalićima na cijeloj cipeli okosnica potpunog outfita. Vrhunci kolekcije jesen/zima su platforme i glomazni modeli! Duboka crna boja naglašava izražaj dizajna, krem tonovi – katkad monohromatski, katkad u kombinaciji s tamnim detaljima – usmjeravaju pogled na ono što je bitno. Važna obavijest je i da se životinjski uzorak vratio! Životinjski uzorak dolazi do izražaja na patikama, torbicama i kapama…

Sve je to publika mogla vidjeti na upriličenoj reviji koju su nosili atraktivni modeli, u okviru Deichmann jesenjeg bruncha, koji se tradicionalno održava svake godine u sezonama proljeće/ljeto i jesen/zima. Ovaj modni event postao je jedinstvena prilika da se okupe predstavnici medija, novinari, urednici, modni blogeri i influenseri.

Nakon predstavljanja novih modela, moderatorica Hatidža Hadžimuhamedović je o reviji, novim modelima, ali i trendovima – diskutirala s poznatim bh. influencerima Selmom Krifica Čoloman, Nejlom Muhić i Mirzom Mustafagićem… Učesnici panela nisu krili oduševljenje novim modelima i sa svim prisutnim su podijelili – koji će se to modeli naći i u njihovoj kolekciji.

Nakon sjajnog razgovora, svi prisutni su uživali u ukusnim delicijama, DJ-ingu, sjajne Forore, te mnogobrojnim iznenađenjima i vrijednim poklonima.

Dio sjajne atmosfere prenosimo i u fotografijama u galeriji. Novi modeli iz kolekcije jesen/zima 2023. dostupne su u Deichmann poslovnicama širom BiH.

Pročitajte još