Maja Šuput proslavila 44. rođendan: Priredila zabavu za pamćenje

Piše: I. H.

 

Pjevačica koju često nazivaju hrvatskom Jelenom Karleušom, Maja Šuput, podijelila je na Instagramu fotografije s proslave svog rođendana, koji se pretvorio u zabavu za pamćenje.

 

Šuput je proslavila je 44. rođendan sa stilom, i to na jednoj zanimljivoj lokaciji – restoranu naziva Peron 16, koji se nalazi na nekadašnjem zapuštenom prostoru u Zagrebu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

“Sinoć smo se na Peronu 16 ukrcali u vagon pun dobrih prijatelja, prekrasnih želja, pjesme i zabave. Na tračnice koje kreću u novu rođendansku godinu. Putovanje vlakom nikada nije bilo zabavnije! Hvala svim putnicima koji su krenuli na još jedno putovanje kroz život sa mnom”, napisala je Maja uz objavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Slavljenica je za tu priliku obukla prozirni čipkasti kombinezon ispod kojeg joj se jasno ocrtavao donji veš, kosa u niskoj punđici, a na licu je imala besprijekorni make-up. Maja je cijelo vrijeme bila na nogama i plesala, a svojim je gostima, naravno, i zapjevala.

 

Među gostima su se našla brojna poznata lica, među kojima su bili Jelena Perić, Momčilo Gurović, Karlo Rusan, Anita Tuček i Marko Grubnić, koji je dio slavljeničke atmosfere podijelio u pričama na svom Instagramu.

Pročitajte još