Za nju ljeto još nije gotovo: Nives Celzijus objavila vruće fotografije s mora

Piše: I. H.

Atraktivna Nives Celzijus opet je izazvala reakcije na društvenim mrežama svojim vrućim fotografijama. Ovaj put, Nives je pozirala naslonjena na stijenu s pogledom na more u dvodijelnom žutom bikiniju koji je istaknuo njezine bujne atribute.

 

Podijelila je niz fotografija sa izazovnim pozama, te otkrila da za nju ljeto još uvijek traje.

 

U dvodijelnom žutom bikiniju svu pažnju usmjerila je na stražnjicu, a do izražaja je dolazila i njezina tetovaža maslinove grančice.

 

Kosa joj je bila raspuštena i mokra pa je time pokazala da se i okupala.

 

Nasmiješenog lica poručila je pratiteljima u opisu: “Ljeto do zauvijek”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

No ,nije dugo čekala do prvih komentara. Dalibor Petko odmah joj je odgovorio: “Ljeto dva puta godišnje”, a nadovezala se i Žanamari Perčić “Yes”.

 

“Ljepotice”, “Slatka si”, “Čim zahladi, ajmo mi u toplije krajeve slaviti ljeto”, “Veoma seksi”, “Čim te vidim uvijek je ljeto”, samo su neki od komentara ostalih pratitelja.

 

Nedavno je objavila niz fotografija u crvenom badiću sa Murtera, a potom pokazala i kako čisti kuhinjsku napu te upitala pratitelje koji je njima najgori kućanski posao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Inače, Nives na Instagramu prati više od 456 hiljada pratitelja, a s njima rado dijeli svoje atraktivne fotografije u kojima ističe raskošne atribute.

Pročitajte još