Bradley Cooper iznenadio novim izgledom: Miljenik žena sad još atraktivniji

Piše: I. H.

Holivudski glumac i miljenik žena Bradley Cooper pokazao je novu frizuru u šetnji njujorškim West Villageom u kojoj su ga primjetili i paprazzi.

 

Iako 48-godišnji Bradley posljednjih nekoliko godina nosio dužu kosu, sada je odlučio da je vrijeme za promjenu i ošišao se skroz na kratko. U šetnji je snimljen u ležernom izdanju dok je razgovarao na mobitel, a pažnja fotografa koje je privukao nije ga ometala.

 

Glumca se često može vidjeti u šetnji s njegovom kćerkicom Leom De Seinom koju je dobio s bivšom partnericom Irinom Shayk, no ovaj put je bio sam. Njih dvoje su nakon razvoda zakopali ratne sjekire, a ljetos su zajedno bili u Italiji gdje su ih paparazzi snimili u prisnim trenucima tokom porodične vožnje brodom, dok su se grlili i nježno milovali. Kasnije su uhvaćeni i na večeri na kojoj su sjedili jedno kraj drugog, a Cooperova ruka često je zalutala na Irininu ruku kako bi je dodirnuo.

Iako su se rastali 2019. godine, Irina i Bradley ostali su u prijateljskim odnosima i zajedno brinu o kćerki. Prvi su put uhvaćeni 2015. godine, a vijest da su zajedno potvrdili su godinu dana kasnije, a već 2017. godine poželjeli su dobrodošlicu svojoj djevojčici.

 

No 2019. godine, nakon glasina da njega i pjevačicu Lady Gagu, s kojom je radio na snimanju filma “Zvijezda je rođena”, povezuje nešto više od prijateljstva, prekinuli su, a ubrzo nakon toga Irinu su povezivali s reperom Kanyeom Westom.

Pročitajte još