Najavljuje li Pamela Anderson eru prirodnog looka: Bez maskare, rumenila, ruža…

Piše: L. K. P.

Nekada je bila prepoznatljiva po naglašenom, smoky-eye make-upu s naglašenom nijansom ruža na usnama i naglašenom nanosu rumenila na obraze, ali Pamela Anderson ovih je dana u Parizu umjesto nekoliko slojeva šminke pokazala osvježavajući prirodni look.

Glumica koju mnogi pamte po ulozi u seriji “Spasilačka služba”, hitu iz devedesetih, dugo je bila prepoznatljiva po svojoj glamurozno valovitoj kosi i naglašenom make-upu, ali u 2023. je odabrala promjenu, zbog koje ovih dana svi pišu o njoj. Naime, Pamela je ove sezone jedna od neizostavnih gošći na Sedmici mode u Parizu gdje je privukla poglede potpuno prirodnim lookom. Glumica je dosljedna u svojem odabiru pa je tako i za izlaske na večeru s prijateljima, ali i za odlazak na reviju – iz prvog je reda pratila predstavljanja novih kolekcija brendova Isabel Marant, The Row i Victoria Beckham – birala prirodan izgled čime je mnoge iznenadila.

I dok već godinama vlada estetika prirodnog, Pamela je napravila korak dalje jer se čini kako ona zaista ne nosi ni trunku šminke. Krema koja daje svježinu licu i eventualno sjajilo za usne bili su njeni pomagači, ali ništa drugo što bi prekrilo primjerice njene pjegice.

Ipak, njezina odluka da će prigrliti svoj prirodan izgled uslijedila je nakon što je preminula njena dugogodišnja vizažistica Alexis Vogel s kojom je godinama surađivala.

-Bila je najbolja i nakon toga za mene je jednostavno bilo bolje da ne nosim šminku, izjavila je nedavno Pamela, ali i dodala da je sada napokon u godinama kada može samostalno odlučivati kako će izgledati – nešto oko čega u mlađim danima nije imala pravo glasa. Njena promjena stila tako je buntovnički odgovor na sve ultimatume na koje je morala pristajati na početku karijere.

Pročitajte još