Nevolje u raju slavnog para: Jennifer Lopez i Ben Affleck opet uhvaćeni u raspravi

Piše: I. H.

Sudeći po društvenim mrežama, Jennifer Lopez i Ben Affleck žive bračnu idilu, međutim, uhvaćeni su u još jednoj javnoj svađi.

 

Paparazzi su ih snimili dok su se raspravljali u automobilu na parkingu u Los Angelesu, a prema fotografijama se čini da je uglavnom govorio Ben, dok ga je Jennifer slušala s ljutitim izrazom lica.

 

Očevici su za Daily Mail otkrili i da se među njima osjećala napetost te da je Lopez cijelo vrijeme okretala glavu od Afflecka, kao da pokušava procesuirati ono što joj je rekao.

S druge strane, oglasio se i izvor blizak paru, koji tvrdi da su i nakon godinu dana braka još zaljubljeni kao prvog dana.

 

Affleck i Lopez i ranije su uhvaćen u sličnim napetim situacijama, a tada su mediji pisali kako je glumac postao umoran od zahtjeva svoje supruge, koja se navodno ponaša kao diva. Uz to se navodilo i kako Ben navodno preferira opušteniji život i želi usporiti, dok je Jennifer više usmjerena na posao.

 

Podsjetimo, Jennifer i Ben vjenčali su se na intimnom vjenčanju u Las Vegasu 16. jula prošle godine, no odlučili su sve ponoviti sa slavnim prijateljima nekoliko sedmica kasnije i to u Benovoj kući vrijednoj 6,7 miliona funti u Georgiji.

Pročitajte još