Sloboda Mićalović se prisjetila blizanačke trudnoće: Moje tijelo je čudo

Piše: I. H.

Prije tačno 13 godina, srbijanska glumica Sloboda Mićalović ostvarila se u majčinstvu.

Na svijet je donijela dvojajčane bliznakinje Milu i Veru, koje su danas predivne tinejdžerke, jedna po svemu slična ocu Vojinu Ćetkoviću, druga ista majka.

Slobodine mezimice jedna od druge razlikuju se po dosta stvari, ne samo po izgledu, ali sve te pojedinosti ponosna majka uspjela je tokom godina da pomiri, uskladi i usmjeri u pravom smjeru.

Glumica majčinstvo doživljava kao najdirljiviju, najemotivniju ali svakako najodgovorniju životnu ulogu, stoga se prema njoj odnosi širom otvorenih očiju.

Slaže se sa parolama da su mala djeca mala briga, velika djeca velika briga, ali da je ipak neophodno na vrijeme reagovati i brinuti, možda i više nego što je potrebno, da kasnije ne bi boljela glava.

Danas, kada su Mila plesačica i  Vera rukometašica odlični đaci, lijepo odgojene djevojke na čiji odgoj je fokusirana čitava porodica, baka, tetke, Sloboda ima sve razloge da malo predahne i ponešto prepusti i Vojinu koji, poput svakog drugog oca ima isključivo ljubav, a rijetko kad prijekor za svoje nasljednice.

Glumački par ističe da se često voli u kutku svog doma, uz albume i video snimke, prisjetiti dana rođenja kćerki, a Sloboda postaje nostalgična svaki put kada se spomene blizanačka trudnoća.

Dokaz tome je njen posljednji post na Instagramu, riječ je o slici trudnice u čijem opisu piše:

„Ja sam mama bliznakinja. Moje tijelo je nekad imalo tri glave, šest ramena, nogu i ruku, tri srca. Ja sam mama blizanaca, moje tijelo je čudo.“

Pročitajte još