Zavirite u dom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića: Nekretnina vrijedna pola miliona eura, opremljena sa stilom

Piše: I. H.

Pjevačica Aleksandra Prijović ovih dana je aktuelna tema u svim medijima, a sve zbog turneje koncerata po regiji, za koje se traži karta više. Krajem mjeseca je očekujemo i u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a do tada pogledajte luksuznu vilu u kojoj živi sa suprugom Filipom Živojinovićem i njihovim sinom.

 

Filip i Aleksandra su godinama u braku, i imaju sina Aleksandra, a ova tročlana porodica živi u luksuznoj vili u Beogradu, na Bežanijskoj kosi, a kako „Blic“ prenosi, ovo imanje vrijedno je 500.000 eura.

Vila je okružena velikom metalnom ogradom, a njena unutrašnjost opremljena je sa stilom i bez suvišnih detalja.

 

 

Kako se može vidjeti po fotografijama koje Aleksandra objavljuje na društvenim mrežama, njihovim domom dominiraju svijetle boje, kao i smeđa i siva.


Posebno mjesto u kući zauzima klavir, a jedno od omiljenih mjesta na kojem se pjevačica najčešće fotografiše jeste ispred velikog ogledala u spavaćoj sobi.

 

 

Aleksandra je nekoliko puta pozirala na velikoj terasi u njihovom domu, te možemo vidjeti da je vila okružena zelenilom, a terasu krasi cvijeće.

 

 

Aleksandra i Filip su ovu luksuznu nekretninu kupili nakon vjenčanja i vodili su računa o svakom detalju kako bi prostor u kojem će živjeti bio opremljen baš onako kako su zamislili.

Pročitajte još