Selma Hayek oduševila izgledom: U izlasku sa 16-godišnjom kćerkom Valentinom

Piše: I. H.

Slavna glumica Salma Hayek viđena je sa svojom kćerkom Valentinom na after partyju premijere Netflixovog dokumentarca Davida i Victorije Beckham u utorak navečer.

 

Atraktivna 57-godišnjakinja izgledala je odlično u tamnoljubičastoj haljini dok je njezina kćerka obukla kraću verziju haljine iste boje. Mama i 16-godišnja kćerka viđene su kako ulaze u The Twenty Two, luksuzni privatni klub u Londonu, piše Page Six.

Hayek se za ovu priliku odlučila za dugu svilenu haljinu s nabranim detaljima sa strane, a svoj elegantni izgled upotpunila je sjajnim crnim štiklama s platformom i dodala crnu torbicu. Što se tiče njene kćerke, ona je obukla baršunastu mini ljubičastu haljinu koju je nosila ispod crnog blejzera. Outfit je upotpunila crnim štiklama i crnom torbicom.

 

 

Ove elegantne dame pridružile su se popisu gostiju prepunom zvijezda koji su se okupili kako bi proslavili Beckhamov novi projekt, objavljen 4. oktobra. Victorijine prijateljice iz benda Spice Girls, uključujući Emmu Bunton, viđene su na raskošnoj proslavi, a tamo su bili i James Corden, Anna Wintour te mnogi drugi. Davidova i Victorijina djeca, Brooklyn (24), Romeo (21), Cruz (18) i Harper (12), također su prisustvovala zabavi. Brooklynova supruga Nicola Peltz također je bila nazočna, a čak je i podijelila neke snimke s proslave na društvenim mrežama.

 

 

Uz Valentinu, njen otac i francuski biznismen François-Henri Pinault, ima još troje djece iz prethodnih veza: kćerku Mathilde i sina Françoisa, oboje iz braka s Dorothée Lepère, te sina Augustina s manekenkom Lindom Evangelistom.

Pročitajte još