Čime se zapravo bavi Filip Živojinović, suprug Aleksandre Prijović

Piše: L. K. P.

Prvo „Brenin sin“, onda muž Aleksandre Prijović. Za Filipa Živojinovića uglavnom čujemo kad se pomenu ove dvije uspješne poznate žene, dok on ostaje misterija.

I ko je on zaista i čime se bavi?

Filip je rođen 1985. godine u Beogradu, ali iako mnogi tako misle, majka mu nije Lepa Brena već Zorica Nakić, prva supruga njegovog oca Bobe Živojinovića. Međutim, ovaj epitet se zalijepio za njega i prati ga godinama. Prate ga i mediji odmalena jer su i Brena i Boba vrlo poznati, a i jer je njegova supruga Aleksandra Prijović postala jedna od najvećih muzičkih zvijezda na ovim prostorima.

Filip je od ranih dana imao kvalitetno obrazovanje. Nakon osnovne škole završio je Britansku internacionalnu školu u Beogradu. Školovanje je nastavio na Univerzitetu „Rajs“ u Hjustonu.

Po uzoru na oca rano je počeo da se bavi tenisom i 2003. godine postao je juniorski prvak Srbije i Crne Gore.

Međutim, nije nastavio profesionalno da se bavi sportom, nego je na Univerzitetu „Rajs“ stekao znanja iz psihologije i sportskog menadžmenta. Kada je 2009. godine diplomirao, počeo je da radi kao sportski menadžer i agent na Beverli Hilsu. Od kraja 2010. godine do sredine 2011. godine je bio generalni menadžer Festivala Silver Lake koji se održava u Poljskoj, piše biografija.org.

Početkom 2011. godine je postao izvršni direktor Fonda Unitas, međunarodne humanitarne organizacije koja se bavi borbom protiv trgovine ljudima. U januaru 2013. godine je napustio tu funkciju i počeo da radi kao sportski agent u kompaniji „Relativity Sports“ u Los Anđelesu. Sa tadašnjom djevojkom, a današnjom suprugom Aleksandrom Prijović Filip je 2017. godine otvorio jedan restoran na Dedinju.

Kako pišu na sajtu sveopoznatima.com, manje se zna da je 2018. godine Filip pokrenuo online školu za trudnice da buduće majke mogu da se, uz savjete stručnjaka, što bolje pripreme za dolazak bebe.

A pošto je pod lupom javnosti tako dugo, Filipa su prije Aleksandre povezivali sa mnogim poznatim ženama. Među njima su hrvatska pjevačica Maja Šuput, manekenka Sofija Milošević, glumica Maja Mandžuka. Sa Mandžukom je jedno vrijeme živio u Americi, gdje je ona gradila svoju glumačku karijeru. Vjerili su se nakon nekoliko godina veze, ali su 2011. godine odlučili da se raziđu.

Od 2015. Filip i Aleksandra Prijović postali su jedan od najpopularnijih parova u regionu. Veliko vjenčanje napravili su 2018, a naredne godine dobili sina.

Sada kada je Aleksandra Prijović održala tri vezana koncerta u Beogradskoj areni, sve više se pominju Filipovi talenti za koje se ranije nije toliko znalo.

On zapravo stoji iza nekih od najvećih hitova svoje supruge.

Kako se da vidjeti na Prijinom zvaničnom YouTube kanalu, Filip je radio i muziku i tekst za njene pjesme Zvuk tišine, Sve po starom, a uz Dragana Brajovića Braju stoji i njegovo ime ispod pjesme Klizav pod, kao i kod Brenine čuvene pjesme Boliš i ne prolaziš.

O tome je i sam jednom govorio, tačnije, o pjesmi Zvuk tišine koja je bila poklon za njegovog sina Aleksandra.

-Moram da priznam samo da se najviše od svega nadam da će ova pjesma nekako uspjeti da preživi najveći test, a to je vrijeme, i da će Aki možda jednog dana negdje naručiti pjesmu koju pjeva mama, a napisao je tata. To je nešto za šta vrijedi živjeti i stvarati. Na kraju krajeva ova pjesma je naš vječni poklon sinu. Možda prvi od mnogih, rekao je Filip u jednom intervjuu.

Pročitajte još