Pogledajte kako je na vjenčanju Aleksandre Prijović izgledala Lepa Brena: Jednim detaljem ukrala je show

Piše: L. K. P.

Izdanje Lepe Brene za vjenčanje njenog posinka Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović nije palo u zaborav ni nakon pet godina.

Aleksandra i Filip vjenčali su se u junu 2018. godine u Beogradu, nakon tri godine veze.

Sada su osvanule fotografije s njihovog raskošnog vjenčanja za čiju je kompletnu organizaciju bio je zadužen mladoženjin otac i legendarni teniser Slobodan Boba Živojinović.

Svatovi su se prvo okupili pred kućom Živojinovića i Brene, a zatim su u kočijama otišli do crkve svetog Vasilija Oštroskog na Bežanijskoj kosi, gdje je održano vjenčanje.

Na svadbi je bilo više od 900 zvanica, a za sigurnost se brinulo 60 zaštitara.

Posebnu pažnju među gostima privukla je Aleksandra svekrva Lepa Brena, koja je na vjenčanje došla u izdanju dostojnom kraljevskih proslava.

Nosila je elegantnu lila haljinu s jednim otkrivenim ramenom koju je kombinirala s takozvanim fascinatorom, odnosno upečatljivim šeširićem s velikim ukrasnim perjem, kakve najčešće viđamo na zvanicama na vjenčanjima britanske kraljevske porodice. Brena je sve začinila u ružičastim naočalama, a ovom njenom zdanju pričalo se još dugo nakon vjenčanja.

Inače, Aleksandra i Filip su manje od godinu dana nakon vjenčanja, tačnije u martu 2019. godine, dobili sinčića Aleksandra.

Pročitajte još