Momčilo Otašević pokazao ženu na koju je posebno slab: Evo ko je ona

Piše: L. K. P.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević, zvijezda serije “Kumovi”puni medijske stupce svojim privatnim životom otkako je objavljeno da se razvodi od glumice Jelene Perčin.

Momčilo svoju privatnost voli držati za sebe, no poznato je da je vezan uz svoju porodicu, a posebno sestru Sanju.

Glumac je nekoliko puta pokazao sestru i na društvenim mrežama, a lijepa Sanja je očarala njegove pratitelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

– Na Sanju sam posebno slab. Uvijek dobije od mene što hoće. I tata je uvijek imao poseban odnos s njom. Htio ne htio, prirodno je da si blaži prema ženskom djetetu. Nadaš se nekako da će sutra kraj sebe imati nekog isto tako dobrog i blagog, tko će joj pružiti pažnju i podršku, dok sina čeličiš, kazao je Momčilo jednom prilikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Momcilo Otasevic (@olicmom)

Sestru je često spominjao u intervjuima pa je poznato i da je živjela u Milanu, gdje je studirala, a i on je umalo završio u Italiji jer je u Rimu upisao arhitekturu, no ipak se odlučio studirati na Fakultetu dramskih umjetnosti u Cetinju.

Glumac je jednom prilikom na Instagramu pokazao i svoje roditelje.

Inače, Momčilo je otac dvoje djece, kćerke Maše i sina Jakše, koje je dobio s bivšom suprugom Jelenom Perčin. Par je bio u braku pet godina. Zbližili su se na setu serije “Zora dubrovačka” 2013. godine, a prijateljstvo je preraslo u ljubav kada su zajedno snimali seriju “Kud puklo da puklo” 2016. godine. Vjenčali su se 2018. godine u Crnoj Gori, a razvod su objavili početkom ove godine.

Pročitajte još