Oporavak Sophije Loren potrajat će još mjesecima

Piše: L. K. P.

Samo četiri dana nakon svog 89. rođendana, legendarna Sophia Loren preživjela je težak pad u svom domu u Ženevi. Posljedica tog pada bilo je više fraktura kostiju, zbog čega je morala otići na operaciju, a sada se od svega oporavlja.

Da je dobro, potvrdio je i njezin menadžer Carlo Giuisti, koji je za People rekao: ‘Sve ide kako treba, no trebat će joj još nekoliko mjeseci rehabilitacije.’

Uz to je otkrio kako su uz glumicu u Švicarskoj i njezini sinovi, 54-godišnji Carlo Ponti Jr. i 50-godišnji Edoardo Ponti, koji majci pomažu kako bi se čim prije oporavila od slomljenog femura i kuka.

Sama operacija bila je komplicirana, no slavna oskarovka oporavila se od zahvata i polako se oporavlja. Sophia Loren posljednji je put viđena u javnosti 2. septembra, kada se pojavila na 80. Filmskom festivalu u Veneciji, gdje je održana modna revija legendarnog Armanija.

Vijest da se ozlijedila objavljena je prvo na Instagram profilu restoranskog lanca u njenom vlasništvu 24. septembra:

„Nakon pada u domu u Ženevi, gospođa Loren doživjela je frakturu kuka. Operacija je prošla dobro, a ona se sada mora posvetiti svom oporavku i pridržavati se svega kako bi rehabilitacija prošla što bolje. Srećom, sve je na kraju prošlo najbolje po nju i gospođa će uskoro biti s nama. Cijeli tim restorana Sophie Loren želi joj ovim putem poželjeti brz oporavak.“

Pročitajte još