Neymar po drugi put postao otac: Dobrodošla kćerko, hvala ti što si nas odabrala za roditelje

Piše: L. K. P.

Brazilska nogometna zvijezda Neymar i njegova zaručnica Bruna Biancardi postali su roditelji kćerkice Mavie, a prve fotografije tročlane porodice podijelili su sa svojim pratiteljima na Instagramu.

– Malena Mavie je stigla da naše živote učini potpunima. Dobrodošla, kćerko! Već te jako volimo, hvala ti što si nas odabrala, napisali su u svojoj objavi presretni roditelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRUNA BIANCARDI (@brunabiancardi)

Da je od prvog dana angažirani otac vidi se na fotografiji na kojoj se Neymar uključio u kupanje bebice, a njegovi fanovi šalju mu oduševljene komentare jer ga u takvom svjetlu još nisu vidjeli.

Neymar iz ranije veze s djevojkom Carolinom Dantas ima 12-godišnjeg sina Davija Luccu. S Brunom Biancardiu vezi je oko dvije godine, a u aprilu ove godine objavili su da čekaju dijete.

Najvažnije žene u Neymarovom životu dosad su bile majka Nandine i sestra Rafaella, koliko mu znače govori podatak da u svoje ugovore ugrađuje klauzule da mu klub za koji igra mora osigurati slobodne dane kako bi ih mogao posjetiti i s njima proslaviti rođendan.

Osim Caroline Dantas u njegovoj ljubavnoj biografiji jedina duža veza je ona s brazilskim modelom Brunom Marquezine s kojom je bio pet godina. Iza njega su i veze s manekenkom Sorajom Vučelić i američkom influensericom Nataliom Barulich, kćerkom zagrebačkog poduzetnika.

Pročitajte još