Gdje je danas i kako izgleda Deniz iz serije “Kad lišće pada”

Piše: L. K. P.

Turska glumica Neslihan Atagul prvi put je pred kamere stala u seriji ‘Kad lišće pada’, gdje je glumila Deniz. Rođena je 20. avgusta 1992. godine u Istanbulu.

Studirala je na Odsjeku za pozorište Univerziteta Jeditepe. Zahvaljujući ulozi u filmu “Iik Ask” osvojila je nagradu “Mlada glumica koja obećava”.

U godinama koje su uslijedile nizale su se uloge u ostvarenjima “Araf” i “Haiat Devam Ediior”, a sa njima i nagrade.

“Najbolja glumica” na 25. Međunarodnom filmskom festivalu u Tokiju, “Najbolja glumica sadašnjosti i budućnosti” u Moskvi i brojne druge.

Najpoznatija je po ulogama u serijama “Kara Sevda”, “Beskrajna ljubav” za koju je čak dobila i nagradu Emi 2017. godine, kao i “Ambasadorova kćerka”.

Budućeg supruga je upoznala na snimanju serije “Fatih Harbiye” 2013. godine, a Kadir Dogulu je odmah osvojio njeno srce.

Njih dvoje su se vjenčali tri godine kasnije na obali Bosfora, u bašti poznatog istanbulskog hotela.

Svi su se pitali zašto njihov kolega Burak Ozčivit , popularni Beli beg, nije došao na svadbu.

On je rekao da nije bio u mogućnosti da dođe jer je sa vjerenicom (današnjom suprugom) Fahrije Evdžen bio na putovanju po Evropi, ali zapravo su mnogi smatrali da je posrijedi sukob između Kadira i Buraka.

Naime, serija “Kara Sevda” počela je strasnim scenama između glavnih junaka koje tumače Neslihan i Burak, pa su mediji naveliko pisali kako Kadir i Fahrije zbog toga prolaze kroz pakao ljubomore.

Burak je jednom od novinara rekao kako je to samo posao a on i Kadir su dobri drugari (snimali su zajedno “Male tajne”) i da nema mjesta za sumnju. Iz nekog razloga to je razbjesnelo Kadira koji je na društvene mreže stavio komentar:

– Koliko je ovaj čovek zaljubljen u sebe! Vrlo je opasan –

Ove riječi su razbjesnile Buraka, prenijeli su turski mediji.

Do danas nije poznato zašto je čuveni Bali beg izostao sa svadbe kolega, a u međuvremenu je to postalo i nebitno budući da su se Kadir i Neslihan našli u centru skandala.

Kadir Dogulu je ove godine uslikan u noćnom klubu sa drugom ženom, a kako su pojedini turski mediji pisali, glumac je s njom sklopio i vjerski brak. Oboje su demantirali ove navode i rekli da je među njima sve u redu.

 

 

 

– Šta god da kažem, svi shvataju da je sve što se kaže nerealno. Šta god da kažem, svako sam sudi i komentariše. Rekla sam to i ponavljam. Sve što je napisano su stvari koje nisu realne, srectni smo i prezadovoljni u našoj vezi. Nećemo se razvesti – rekla je glumica

S druge strane, Kadir je rekao da on razgovara sa mnogim ljudima zapravo sa svima koji žele da razgovaraju sa njim.

– Nemam drugu ženu, oženjen sam samo Neslihan – prokomentariao je Kadir kroz smijeh navode da se oženio drugom.

Pročitajte još