U Sarajevu na Ilidži otvoren multi brend store – brendstoreboutique

Veliki izbor poznatih svjetskih brendova

Piše: Redakcija

U Sarajevu je u nedjelju svečano otvoren novi multi brend butik – brendstoreboutique, čija je lokacija smještena na adresi Mala aleja br 1. na Ilidži u Sarajevu. Sjajno druženje povodom početka rada i veliki broj kupaca, znak su da već u samom početku ovaj butik ima sjajne komade odjeće. Ovdje su dostupni muški, ženski i dječiji odjevni asortiman, te modni dodaci  i parfemi poznatih brendova poput: Valentino, Guess, Tommy Hilfiger, Joop!, Levis, U.S. Polo, Calvin Klein, Nike, Adidas, te i brendovi ZARA, Stradivarius, a čiji je osnivač i jedini vlansik firme D.H. BOSS d.o.o. Topuzović Samir, te direktor Topuzović Duljko i šefica poslovnice Čustović Fatima.

Svi prisutni su imali priliku pogledati nove komade odjeće, te uživati u bogatom keteringu i torti, ali i učestvovati u nagradnom darivanju gdje su osvojili poklone navedenih brendova i poklon vaučere koje mogu iskoristiti pri narednoj kupovini.

Ova kompanija je kupcima poznata već od ranije, jer na istoj lokaciji se nalazi i kozmetički salon Beauty secret, koji nudi usluge tretmana za lice i tijelo, manikir i pedikir, solarij, masaže i depilaciju.

Više informacija i ponudu možete pronaći putem profila društvenih mreža Instagrama i Facebook-a pod nazivom brendstoreboutique.

A svi zaljubljenici u modu, butik mogu posjetiti svakog dana od ponedjeljka do subote u vremenu od 10:00 do 18:00 sati.

„U ulici Mala aleja br 1, možete pronaći sve što vam je potrebno od kozmetičkih usluga do poznatih svjetskih brendova, jer sada su naša vrata zvanično otvorena i pozivamo sve da nas posjete.“ Riječi su vlasnika, te ovim putem im želimo mnogo uspjeha u daljem radu i mnogo novih kupaca.

Pročitajte još