Sve ljubavi glumca koji se proslavio ulogom Tome Zdravkovića: Sad voli Bijelinu kćerku, a nekad je bio sa 18 godina starijom kolegicom

Piše: I. H.

Milan Marić postao je jedan od najpopularnijih glumaca sa naših prostora, a veliku popularnost mu je donio film “Toma”, u kojem je glumio upravo legendu kafanske muzike.

 

Pored svojih glumačkih sposobnosti i velikog talenta, veliki je zavodnik i žene ga naprosto vole, zbog čega je često u centru pažnje medija. Milan plijeni pažnju i svojim zavodničkim izgledom, ali i dešavanjima u ljubavnom životu.

 

Poznato je da glumac trenutno uživa u ljubavi sa kćerkom kolege Dragana Bjelogrlića, lijepom Miom. Ipak, ona nije jedina djevojka zbog koje je glumac gubio glavu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Marić (@eugensmesni)

Prije nekoliko godina, Milan je bio u vezi sa 18 godina starijom kolegicom Ninom Violić, koja je porijeklom iz Hrvatske. Njihova veza izazvala je veliko interesovanje medija, međutim, nije uspjela da opstane pa se par razišao.

 

 

Inače, Nina je popularna televizijska i pozorišna glumica iz Hrvatske čiji je ljubavni život došao u centar pažnje kada se na premijeri jednog filma pojavila sa 18 godina mlađim glumcem.

 

Njih dvoje su se upoznali u Beogradu 2014. godine, gdje je glumica došla kako bi izvela predstavu “Kako smo preživjele”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

 

Svoju romansu nastavili su u Zagrebu, kada je Milan igrao Gavrila Principa u predstavi “Mali mi je ovaj grob”. Navodno su 2015. godinu dočekali zajedno u Nininoj rodnoj Rijeci.

 

Njihova ljubavna priča trajala je svega šest mjeseci, a Marić je samo jednom prilikom govorio o tome, te tada naglasio da mu nije bilo prijatno to što je njihova veza toliko zanimljiva javnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milan Marić (@eugensmesni)

“Inače sam zatvoren čovjek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko privući medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Ali, zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno bijesan: “Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca”, ispričao je Milan Marić za “Blic” prije nekoliko godina.

Pročitajte još